Benefit Abracadabrow wenkbrauw producten! - Joyce Elise
04.07.2016

Je kon je opgeven voor een testpanel bij Douglas, voor de nieuwe Benefit Abracadabrow producten! Ik was mega enthousiast toen ik wist dat deze lijn uit zou komen, dus had mezelf ingeschreven. Van de week kreeg ik een mailtje dat ik was gekozen! Ik was helemaal blij! Vandaag kun je mijn mening over de Browvo! Conditioning Primer  en de Ka-Brow! lezen. 

img_1796.jpg

De verpakkingen van Benefit vind ik altijd zo geweldig! Deze keer hebben ze er ook weer wat leuks van weten te maken.


Als eerst gebruik ik de Browvo! conditioning primer. Deze breng ik over mijn beide wenkbrauwen aan. Deze primer zorgt er voor dat je haartjes op de goede plek blijven zitten.

Dit is het ‘borsteltje’ waar de primer uitkomt. Je draait aan de onderkant tot er wat uitkomt.

Hier zie je de primer, het is wit/blauwachtig van kleur. En heeft een gel achtige substantie.  Hieronder heb ik het aangebracht op mijn wenkbrauw:


De haartjes worden op zijn plek gehouden. Het voelt best koel aan. Je huid wordt direct gevoed en op den duur worden je wenkbrauwen voller staat in de folder. Of dit zo is moet ik nog testen, heb het pas 2x gebruikt. Je kunt het ook alleen als primer gebruiken om je haartjes in model te doen als je verder geen wenkbrauw producten wil gebruiken.

Ka-Brow zit in een potje en in de deksel zit het steeltje met het wenkbrauw kwastje! Super leuk bedacht! Dit is de kleur 02-light.

Het kwastje is schuin afgesneden daardoor is het makkelijker om de lijnen in je wenkbrauwen te volgen. De Ka-Brow brengt erg makkelijk aan, alleen er komt niet veel product af.

Zonder wenkbrauw producten:


Met de Browvo! Primer en Ka-Brow erop:


Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen meer aanwezig en het ziet er veel beter uit met de Ka-Brow en Browvo!primer. Je kunt het product makkelijk opbouwen. Dit is erg makkelijk, ook voor beginners! Hier een Swatch van de kleur:


Ik was bang dat hij een hele andere kleur zou zijn toen ik in het potje keek, maar deze kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen! Anders wordt het weer te donker en dat staat niet bij mijn lichte huid. 

Browvo! Kost €30 en Ka-Brow kost €26,50. Ze zijn allebei te koop bij Douglas.

12 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
12 reacties

  05.07.2016


  Wat een prachtige producten zeg en je ziet een heel mooi en duidelijk verschil!  05.07.2016


  Zorgt die primer er ook voor dat die Kabrow beter pakt? Het zijn wel echt heel mooie spulletjes! Heb ook al in de Douglas zitten neuzen πŸ˜›


  Joyce Elise

  05.07.2016


  Volgens mij maakt het niet echt uit of je die primer er onder doet! Ik heb tot nu toe nog geen verschil gemerkt! Dus je zou het eventueel ook zonder die primer kunnen doen.  05.07.2016


  Oeh wat een mooie producten! Ik ben vooral erg benieuwd naar de primer.  05.07.2016


  Wat een mooie producten πŸ™‚ Ik vind je foto’s mooi gemaakt!  05.07.2016


  Oh wat een mooie producten! Je ziet er nu veel beter uit! Je gezicht”spreekt” meer! Moet je vaker gebruiken!!!  05.07.2016


  Ik vind het er erg goed uitzien  05.07.2016


  Wat een leuke verpakkingen zeg! Ziet er mooi uit!!  05.07.2016


  Erg mooi, je ziet goed het verschil. En de verpakking is nog een extra pluspunt door de innovatie met het kwastje! Top!  05.07.2016


  Prachtige producten, de verpakking alleen al is mooi πŸ™‚
  X  05.07.2016


  Nog nooit iets van dit merk gekocht, maar ziet er erg leuk uit! Blijft het ook lang zitten?  11.07.2016


  wauw, groot verschil!Laat een reactie achter