Beauty| Maybelline Superstay Matte Ink - 15 Lover liquid lipstick - Review - Joyce Elise
07.05.2018

De Maybelinne Superstay Matte Ink lipsticks en de verpakking+ kleuren spraken mij direct aan! Dus ik kocht deze liquid lipstick vorige week bij Bol.com toen ik hem in de actie zag staan. En hij is nu al een van mijn favorieten! Ik krijg er ontzettend veel leuke reacties over.

De verpakking ziet er lekker clean uit en in de dop zit de applicator. De lipstick is erg makkelijk aan te brengen met deze spons applicator.

Lover is een prachtige mauve kleur. Deze kleuren vind ik erg mooi en ze staan goed bij mijn huid en passen bij bijna elke make-up look! De kleur lijkt elke keer weer anders, maar net hoe het licht er op valt! Op de foto’s kun je zien hoe de kleuren van de verpakking en kleur lipstick elke keer weer anders zijn. Heb ze allemaal tegelijk genomen in het zelfde daglicht.

De kleur: Lover is super goed gepigmenteerd.

Ik zag nog 2 andere prachtige kleuren in deze lijn die ik ook wil uitproberen: Heroine & Pioneer. Een rode en oranje rode tint. Ben benieuwd hoe deze 2 kleuren mij zullen staan!

Als je de lipstick hebt aangebracht plakt het even, maar dit plakkerige gevoel gaat weg zodra de lipstick is opgedroogd na een paar minuten. Mocht je velletjes hebben, scrub dan van tevoren even en breng een lippenbalsem aan zodat de lipstick makkelijker aan te brengen is en mooier oogt.

Je kunt er zelfs mee eten en drinken zonder dat het van je lippen af gaat! Verder vervaagd deze liquid lipstick geleidelijk op de lippen en je krijgt geen lelijke randjes gedurende de dag vordert. Aan het einde van de dag wordt de liquid lipstick wel erg korrelig en droog, maar dit heb ik met alle matte en liquid lipsticks. Ook al gebruik ik van tevoren een lippenbalsem.

Wat er in de productbeschrijving staat aangegeven:

Matte liquid lipstick. De rijke formule met pure, matte pigmenten hult de lippen in een intense kleur voor een comfortabele dekking van 16uur lang, zonder vervagen.

– Matte liquid lipstick

– Intense kleur

– Comfortabele dekking van 16uur

Het is zeker een comfortabele dekking, maar 16uur haalt de liquid lipstick niet! Of je moet helemaal niks eten en drinken, maar dan nog geloof ik niet dat het 16uur op de lippen blijft zitten! Je kunt de lipstick makkelijker met make-up remover doekjes of micellair water verwijderen!

De Maybelline Superstay Matte Ink – 15 Lover kost normaal €9,99 en is nu voor €5,99 in de aanbieding bij bol.com! Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, dus voor ieder wat wils!

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  07.05.2018


  Prachtige kleur!!!


  Priscilla

  07.05.2018


  Wat een prachtige roze kleur, staat je erg goed!  08.05.2018


  Oh mama Mia! Bellissimo! Of zoiets, maar deze is te gek!

  Joyce Elise

  08.05.2018

  Jaaa, ben er dol op! Zou ook een prachtig kleurtje voor jou zijn!😊Laat een reactie achter