Autowimpers - Aliexpress  - Joyce Elise
06.08.2017

Mijn eerste auto was een zeeblauwe/groene Renault Twingo. Ik vond hem erg saai en kaal, dus besloot om wimpers aan te brengen op de koplampen. Dit vonden mensen ontzettend gaaf! Ik was de enige in de buurt die dit had, dus je kunt wel begrijpen dat ik altijd veel bekijks had. Sindsdien koop ik om de zoveel tijd wimpers voor onze auto(‘s). 


Een paar jaar later ruilden mijn moeder en ik allebei onze auto’s in en kochten samen een Volkswagen Beetle! Dit was mijn droomauto!


(Hier zie je hoe kaal de Beetle is zonder wimpers)

Hij is zo ontzettend gaaf, maar ook deze vraagt om wimpers!;-) Dus ook weer wimpers besteld. Even later kreeg de Beetle ook nog speciale auto stickers met bloemen. Ook op het dashboard liggen bloemenslingers. Deze zijn van de Hema.

De garage zet ze er gratis voor ons op aangezien de koplampen eruit moeten. Dan zitten de wimpers echt muurvast! Dit is ook aan te raden. Er zit wel een soort dubbelzijdig tape bij de wimpers, maar dan liggen de wimpers er waarschijnlijk zo af… Zeker als je er mee op de snelweg rijdt!


Zoals je ziet zitten de wimpers elke keer anders. Hier vind ik ze persoonlijk niet mooi zitten, Maarja de mannen van de garage zien dit denk ik niet. (Sorry mannen!) Ik ben met dit soort dingen best wel kieskeurig.


Binnenkort moet ik weer even langs, want er zijn een hoop wimpers afgebroken en dit ziet er niet meer zo netjes uit. Heb nu gezegd hoe ik ze wil hebben, hopelijk luisteren ze!;-)


Hellup, ik zie niks! 

Deze foto vond ik echt ontzettend grappig! Dit is een paar jaar geleden toen het ’s nachts ontzettend hard gesneeuwd had.
We rijden inmiddels alweer 6.5 jaar met de Beetle, maar de mensen kijken en wijzen nog steeds! Heel veel volwassenen en kinderen willen altijd voelen aan de wimpers, echt zo grappig! Helaas kan ik door mijn zware pijnstillers geen auto rijden, dit is verboden. Dus heb al een paar jaar geen auto meer gereden. Ik mis het ontzettend, zeker omdat ik vaak met vrienden een rondje ging doen. 

Mocht je de wimpers ook willen, dan kun ze je op Aliexpress bestellen. Ze kosten €0,93. Geen geld dus! Klik hier om naar het linkje te gaan.

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  07.08.2017


  Super leuk! Ik zie je wel eens rijden in Goes 😉

  Joyce Elise

  07.08.2017

  Haha super leuk! De laatste x toen ik je zag was bij Kruidvat in noord! Was net begonnen met bloggen in die tijd!😜


  Lex

  07.08.2017


  Ik vind het grappig heb het wel een aantal keren gezien. Zal het zelf niet doen op onze auto’s omdat het niet bij ons karakter past,


  Herma

  07.08.2017


  Vind het nog steeds zo gaaf he!!! Vooral als ik vriendin fiat 500 tegenkom .. ook met bloemen en wimpers!!! En zwaaien dat we dan doen!!! (Ssstttttt… we kennen elkaar goed Hahahah)
  Maar vind de wimpers gewoon bij de New Beetle horen!!! En voor het geld hoef je het niet e laten!!! We hebben nu wel als bijnaam” de plaatselijke wietplantage” , maar dat komt door de bloemen😁😁😁🌸  07.08.2017


  Ik vind zulke wimpers zo gaaf! Als ik een auto had dan had ik ze zeker besteld. Het past ook echt bij jouw auto, zo bij die bloemetjes. Hier zie ik ze af en toe ook rijden met zulke wimpers, ik vind het echt een leuk effect geven aan je auto. Maakt hem toch wel persoonlijk en uniek.  08.08.2017


  Ze zijn wel leuk! Maar ik denk dat ze bij mijn auto niet passen.


  Priscilla

  11.08.2017


  Heel gaaf!Laat een reactie achter