Aardbei huisje voor mijn cavia - Joyce Elise
16.06.2017

Op Aliexpress heb je niet alleen leuke gadgets, kleding, make-up etc, maar ook leuke spulletjes voor huisdieren! Ik kocht dit aardbeien huisje voor mijn cavia. Hij is er ook voor honden en katten. En er zijn verschillende maten verkrijgbaar. De prijzen verschillen wel tussen een klein huisdier of groot huisdier. Maar het is alsnog super goedkoop in vergelijking met mandjes uit een dierenwinkel! 


In het huisje zit nog een soort furry matje/vachtje die je er uit kunt halen. We hebben het huisje met het matje al een keer gewassen en het ziet er nog net zo netjes uit!

Mijn cavia is er dol op en ligt er hele dagen in. Het is ontzettend fijn als ze iets hebben om in weg te kunnen kruipen. Ook gebruikt hij het als slaapplek.


Zoals je ziet passen er meerdere cavia’s in. Ze kunnen er in draaien en languit liggen. Dit is toch wel belangrijk. Anders zitten ze zo krap, zelf zou je dit ook niet fijn vinden!


Mijn cavia is lekker dwars en gaat er vaak bovenop zitten. Dus eigenlijk gebruikt hij de aardbei ook als zitzak!;-)

Het is zo grappig om te zien dat hij dat ding wil verbouwen. We moeten de aardbei vaak recht zetten, want hij gooit de de aardbei vaak ondersteboven! Ook bewaakt Hippo de aardbei. Zodra je je hand in de aardbei steekt, vliegt hij je aan! Hij zal wel denken, ‘van mij!’ 😉
Het aardbei huisje kost €5,49, klik HIER om naar de link te gaan!

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties

  16.06.2017


  Echt super schattig!  16.06.2017


  Zoooo leuk he!!! Hij is er echt blij mee!!!En voor t geld hoef je het niet te laten!!!  16.06.2017


  Ha, ik vind dit dus echt geweldig!! Zo schattig! Liefs Josine  17.06.2017


  Hoe lief is dat!!! Hippo is gewoon te schattig.


  Maya

  17.06.2017


  Ach gossie… super schattig! Als ik een cavia had zou ik er ook een gaan kopen!  05.07.2017


  Super schattig 😉Laat een reactie achter