2019| Happy New Year! - Joyce Elise
01.01.2019

Goedemiddag iedereen! Zijn jullie al een beetje wakker?;-) Ik wil iedereen een gelukkig en gezond nieuw jaar toewensen. Dat al onze wensen uit mogen komen! Wat is 2018 snel voorbij gevlogen!

2018 was weer een top jaar qua bloggen. Ik hoop dat 2019 nog mooier wordt! Heb super leuke samenwerkingen gehad, nieuwe collega bloggers leren kennen en ontdekt waar mijn passie nou eigenlijk ligt qua bloggen! En wat voor onderwerpen veel bezoekers opleveren. Ben ook ontzettend trots op mijn statistieken van dit jaar!

Ik wil het dit jaar anders aan gaan pakken qua bloggen, inplannen, samenwerkingen etc. Vandaag ga ik alles voor mezelf op een rijtje zetten en bedenken hoe ik het allemaal wil gaan organiseren.

Het mooiste (moment) van 2018 was toch wel mijn nieuwe hondje Bram! <3 Hij heeft een ontzettend lief karakter. En heeft zich inmiddels helemaal aan ons aangepast. Wat een liefde kan zo’n klein hondje geven! Ik was natuurlijk al mega blij met Kayla, en nog steeds!

Als je net als ik chronisch ziek bent en je wereld al niet groot is, zijn dit echt de dingen waar ik enorm van kan genieten!

Ik maak elke dag wel zo’n 150 foto’s van mijn hondjes. Ze zijn allebei ontzettend fotogeniek!

Het gaat steeds beter tussen Kayla en Bram. Hier een schattige foto van Kayla en Bram samen. Eindelijk gaat het de goede kant op en is het bitchen een eind over! Ik hoop dat ze binnenkort samen in een mandje liggen!

Verder is mijn passie voor make-up enorm gegroeid! Durf meer uit te pakken met make-up en probeer allerlei dingen uit. Hier in Zeeland zie je niet veel mensen met een heftige (oog) make-up look lopen. Dus je valt altijd op. En ze kijken je vaak aan alsof je een of andere clown bent… Ik was vorige week in de stad bij de Etos en kreeg een super lief compliment over mijn oog make-up van de kassière!

Ik ga nog even een middagdutje doen, ben een aantal uren tekort gekomen vannacht. Een hele fijne eerste dag van het nieuwe jaar toegewenst! <3

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  01.01.2019


  Joh.. dit jaar ging idd super snel he! Oh Bram, wat een aanwinst is dat beestje! Wat zit daar een ontzettend lief en goed karakter in! Zo leuk als hij” mamaaa” zegt😁😁. Hij doet het echt bewust. Kijkt me op dat moment ook aan. Fijn dat het nu tussen hem en Kayla ook goed gaat!
  Ben benieuwd Joe je het nu aan gaat pakken met je blog! Succes met je oog looks… ik vind ze altijd super mooi!


  Lex

  01.01.2019


  Ik wens jullie een heel goed 2019 toe en dat de gezondheidsproblematiek minder op de voorgrond treedt Joyce. Doe ook de wensen aan je moeder. Lieve groet,

  LexLaat een reactie achter