11-11 Singles Day- Aliexpress uitverkoop!  - Joyce Elise
29.10.2017

Nog 13 dagen en dan is het: 11-11! Het grootste shopping event van Aliexpress. Deze dag staat ook wel bekend als “Singles Day” bij AliExpress. Dit is de grootste online sale ter wereld. Voorbeeld: vorig jaar stond 14 uur na de start van Singles Day de teller bij Alibaba/AliExpress al op 9 miljard euro. Ter vergelijking: in Nederland wordt jaarlijks 16 miljard euro uitgegeven aan online verkoop! Ook kun je diverse coupons krijgen bij bepaalde bedragen en spelletjes spelen om coupons te winnen, zodat je nog voordeliger of gratis kunt shoppen! Wie wil dit nou niet? Als Aliexpress verslaafde deel ik dit graag met jullie! Er komt binnenkort weer een Aliexpress shoplog aan, dus blijf vooral mijn blog volgen!;-) 

Hoogtijdagen:

Consumenten bestelden op de jaarlijkse feestdag ter ere van het vrijgezellenbestaan voor minstens 102 miljard Yuan (13,8 miljard euro) aan spullen. Een jaar eerder bleef de teller steken op 91 miljard Yuan.
Singles Day wordt sinds de jaren negentig jaarlijks gevierd op 11 november. Dat de feestdag tegenwoordig vooral in het teken staat van shoppen, is het werk van Alibaba.
Het bedrijf probeert consumenten sinds 2009 op 11 november te lokken met aantrekkelijke kortingen op merkproducten. Net zoals Amerikaanse retailers dat doen op de dag na Thanksgiving, ook wel Black Friday genoemd
Inmiddels is Singles Day wat omzet betreft het belangrijkste winkelevenement ter wereld. Er wordt die dag meer omgezet dan op Black Friday en Cyber Monday, de twee hoogtijdagen van de Amerikaanse decemberverkopen, bij elkaar. De verkopen op Singles Day worden gezien als een barometer voor de Chinese economie, de op een na grootste ter wereld.Aliexpress Shoppingtips:

– Zorg dat je een dag of paar uur van tevoren al producten in je winkelmandje heb zitten. Dit voorkomt dat ze binnen no time zijn uitverkocht. Tijdens de uitverkoop gaat alles namelijk enorm hard!

– Via de app zijn de producten goedkoper. Dus ik zorg altijd dat ik via de app kijk in plaats van op mijn laptop!

– De beste deals per categorie staan op de beginpagina van Aliexpress zodra je de app opent. Hier kun je ook voordelige producten op categorie scoren zodat je niet door heel de app hoeft te gaan zoeken.
– Zorg dat je er op tijd bij bent want de sale gaat hard!

 

11 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
11 reacties

  29.10.2017


  Super handig! Dit wist ik helemaal niet, dus super bedankt voor je artikel. Ik heb nu al een aantal keren coupons gekocht van mijn munten, alleen lukt het dan niet om ze te gebruiken. Heb jij enig idee hoe dat moet? Ze staan namelijk niet bij coupons op de betaalpagina.

  Joyce Elise

  31.10.2017

  Je klikt op de bon en gaat naar ‘ontdek deals’ daarna heb je onder in beeld 3 keuzes. Ook kun je bepaalde artikelen en winkels kiezen. Als het nog niet lukt stuur ik wel een screenshot met pijltjes etc 😁 Let me know!


  Rietje

  29.10.2017


  Hey Joyce,
  Befsnkt voor de tips

  Joyce Elise

  31.10.2017

  Geen dank!


  Herma

  29.10.2017


  Oehhhhhhhhh… dat wordt inslaan bij iedereen hahaha. Leuk dat ze zo iets doen!  29.10.2017


  Ik heb nog steeds niks geshopt bij AliExpress. Zal ik toch van tevoren eens goed bekijken aangezien iedereen er fan van is! Dankjewel!

  Joyce Elise

  31.10.2017

  Succes! Ik hoop dat je wat leuks kunt vinden!


  03.11.2017

  Ik geloof niet dat ik daarmee moeite zal hebben😂😂😂


  Priscilla

  29.10.2017


  Dat wordt shoppen voor onze kids aangezien het weer bijna tijd is voor Sinterklaas en kerstmis! En misschien ook voor ons moeke;-)  29.10.2017


  Volgens mij gooien ze ook prijzen de hoogte in om daarna nog goedkoper te zijn?

  Joyce Elise

  31.10.2017

  Sommige producten zijn inderdaad wat naar boven gegaan! Maar alsnog is het lekker goedkoop shoppen!Laat een reactie achter